I bakartagen



Javisst , här hoppade man ur sängen med siktet inställt på bak ;o)

Blev inga avancerade grejer utan nöjde mig med sockerkaka och chokladbollar . Gotteligotta !
Vi var ju hos Frida , Micke och Joel igår och då blev man aningen inspirerad då man blev bjuden på vad som kan ha varit världens godaste sockerkaka :o)

Förutom fika så bjöds de på skratt i vanlig ordning , en kramsjuk Joel och en mindre kramsjuk Teus haha !
Bra kombination de ;o)

De var ju ett tag sen dom små fick leka med varandra senast , men trots uppehållet så gick de faktiskt väldigt bra för dom att bli tjenis med varann (till skillnad från sist ) hihi
Dom rockade loss med både keyboard och gitarr och jag är ganska säker på att när de var dags för oss att bege oss hemåt så var båda grabbsen nöjda :o)

Jag vet inte hur de är med lilleman , men jag ser redan fram emot nästa träff . Gillar Frida ja :o)


Ja i övrigt då , hmm ..
har hamnat i en väldans "tänkarperiod" , de bara snurrar omkring i kupan hela tiden . Tankar om allt och ingenting , saknar en viss glöd också tycker jag .
Men den kommer väl tillbaka så småningom

Nu ska iallafall jag och Teus titta om smeten till bollarna har stelnat och om så är fallet så är de dags att rulla dom i strössel !
Blir nog kalasgott de tror jag :D


Jo just de , jag har förövrigt klarat 8 dagar utan cigaretter nu :)
Ska kämpa vidare !



Lilleman vilar upp sig



och det är lika bra de för han ska nämligen snart iväg och busa med Joel :o)

Lååång helg






Den här helgen har känts aningen lång , de borde ju vara något positivt med mycket helg .
Men inte då man har en sjuk karl ;o)
Då kan dagarna passera långsamt minsann haha !

Viserligen , Jag är fruktansvärd när jag är sjuk , eller sjuk . Snuvig räcker gott och väl ;o)
Så kanske ska jag inte säga så mycket , med tanke på att Tomas faktiskt inte klagat så värst och hjälpt till så gott han orkat .
Men man har märkt av att allt inte varit som de ska kan man säga , ska ta och pyssla om honom lite tror jag. Kan behövas :o)


Storbarnen har varit här också , så i fredags åt vi purjolökslåda ( de är ju såå gott ) sen svullade vi med allt möjligt . det var fruktsallad med grädde och glass , snacks , godis , läsk . Ja allt !
Men gott var de iallafall så de var värt att må lite pytonorm hela lördagen ;o)

Igår var de discodags för bonusjänta min så vi hade lite tjejfix och lockade håret m.m . Sen badade jag av grodprinsen och dom stora pojkarna slöade på soffan .
När klockan blev runt 20.00 så kom Evelina hem och då blev de tacosmys . Var tänkt så iallafall , men efter allt snarra dom stoppat i sig på kalaset så var hon inte särskilt hungrig .

Idag vaknade jag upp ännu en dag med härligt illamående , fyy blää usch !
Men efter att man fått legat och dragit sig en stund så kändes de aningen bättre ..

Nu närmast ska jag nog masa mig in på soffan och mysa med mina hjärtegryn , en tallrik härlig glass får slinka med in också känner jag ;o)




Var på bvc igår ju



och prinsen väger nu 12 härliga kilon och är 80 fantastiska cm lång :o)

Kärleken börjar bli riktigt stor nu !

Tisdag 19 / 1 - 10



Dags att kladda ner några rader på nytt , de var ju ett tag sen .
Ärligt talat har jag ingen vidare lust , men har inte så mycket annat för mig heller ;o)

Teus tycks ha trivits bra här sen första dagen,men de är klart att gå från en tvåa till en fyra måste ju bli en enoooorm skillnad för honom med alla ytor att busa runt på :o)
Storbarnen är också överlyckliga !

Så jaa , de är ju bra de ..


Idag ska jag träffa mina tjejor ! Får se om vi blir tre eller fyra brudar ;o)

Innan dess ska jag luncha och se till att få mig en dusch , men nu närmast ska jag och lilleman gå och leka i hans riddarborg .

Mammas prins !

Tänkte få uppdatera med lite bilder , men de ville sig inte så som jag vill så de får bli senare de


Ciao !


De kommer

en uppdatering inom kort , är alldeles för slut nu så jag tänker bunkra mig på soffan med chips och dip . Men är på gång här snart igen :o)

Var är all energi ??



Ja idag skulle ju bli en ordentlig fixaochdona-dag . Drog ner till gamla lägenheten för att dra av golven en sista gång och se så allt var tip top . Sticker ut näsan genom dörren och jag tror varenda snorkuse som kan ha bott därinne frös ihjäl med detsamma.

Kollar termometern när jag kommer in , den visar -28 !!

Skurar och gör fint och innan jag går därifrån, en timme senare ungefär, så kollar jag termometern ytterligare en gång och jag trodde knappt mina ögon , -30 !!!
Men allvarligt , lite värme tack ! Man kan ju inte göra annat än sitta inne och glo . ( I för sig har jag massor att ta itu med i hemmet ) men iallafall .
Vill ju ut och åka pulka med älsklingsTeus :o)

Har hur som helst fått upp gardiner i barnens rum och fått de aningen möblerat i båda rummen . Eftersom dom kommer hit imorgon så får de bli prioritering nr 1 .
Köket , vardagsrummet och vårat sovrum ser skapligt ut . Men de ska grejas där också , helst idag !
Det skulle säkert gå superbra om de inte vore så att jag är så förbannat matt i kroppen . Vet inte vad de är med mig , men på sistone har jag känt mig helt slut från morgon till kväll .
Energin kommer väl så småningom , kan ju bero på all stress man utsatts för i och med flytt m.m. Allt har ju inte gått som en dans , men de är gjort nu .


Nej nu ska jag passa på att fortsätta rota i alla kartonger och säckar innan lilleman vaknar , han vill ju bra gärna vara med och hjälpa till att rota runt han också ;o)




En glad människa



Ja idag är man halvglad kan ja ju tala om , utflyttningen kan man sätta punkt för och jag ska iväg och träffa "en ny bekantskap" . Ska bli superkul :o) Har längtat !

Nu ska jag ta och äta något och få undan disken . Sen vänta på att tiden ska gå fort,fort,fort ;o)

Inte ens lunchtid


Och jag vet redan vad jag vill ha till middag idag ,
toksugen på fläskfilé på risbädd med champinjonstuvning och ost :o) Mmm Vad gott de skulle vara !
Får pallra min feta röv bort till affären snart då och handla hem de som fattas

Är lagomt mör i kroppen efter allt bärande och sen att man får alldeles för lite sömn är ju bara grädden på moset de . Hua , men lägenheten är verkligen jättefin så de är ju värt arbetet :o)
Ska bege mig ut på birsta nånting här i dagarna och inhandla ramar och hyllor m.m . Ska skaffa nytt vardagsrumsbord också , samt nya köksmöbler . Svider i plånboken ju mer jag tänker på allt jag skulle vilja ha hem hit ;o)

Dagens projekt får nog bli barnrummen tror jag

svammel scvammel schvammel ;o)

har så mycket på gång och tiden räcker inte till tycker jag så nu får jag nog ta och gå bort till gamla lägenheten några timmar , sen affären och hem för att duscha och byta om och göra superextremtjättegod mat :o) I´m lovin it !


Återkommer när de lugnat ner sig lite omkring ...

See ya !


RSS 2.0