En veckas migrän???Ja som rubriken avslöjar så ha de bankat i skallen på mig i en veckas tid !
Misstänkte att de kunde vara bihålorna som spökade eftersom de värker ut i ansiktet på mig,bokade tid till vårdcentralen där jag blev skickad vidare till akuten för koll .
Fick göra skallröntgen då dom påstod att de var lite väl lång tid för ett migränanfall , sedan ville dom ha mig kvar över natten för att få göra ett ryggmärgsprov dagen därpå . Förklarade att jag har en liten pojk hemma och att jag har väldigt svårt för sjukhus så läkaren lovade att göra de han kunde för att jag skulle hinna med provet samma kväll och kunna åka hem till min familj .Om de inte visade några konstigheter såklart..
Med de så fick jag göra provet och sedan vänta på svar i en och en halvtimme.Det såg bra ut så jag fick åka hem . Doktorn konstaterade att de nog var migrän iallafall ..Suck!
Idag värker både huvud och rygg så barnens avslutning var inte riktigt dagens höjdpunkt med tanke på allt sjungande,spelande och applåderande.Sedan hårda kyrkobänkar gjorde ju inte saken bättre .

Livet på en pinne !


Nej usch vad negativ jag blev nu,men jag är så trött på de här så jag bara började gråta rakt ut i bilen förut .
Kände mig desperat då inget hjälper . Varken sömn,vila eller värktabletter !

Sedan mitt enorma illamående av detta är ju som grädden på moset :P
Nej nu ska jag ändra inställning,allting är relativt så de ska väl gå över någon gång..Får väl se de från den ljusa sidan.Det kunde ju trots allt varit en blödning i hjärnan !

Något roligare att berätta är ju att en av mina närmaste vänner bär på ett litet mirakel : )
Jag hoppas innerligt att allt ska gå bra! Du kommer bli en bra mamma , oroa dig inte !


Sedan våran lilla kotte blev ju 6 månader i måndags !
Så igår fick han sprutan och de gick bra . Han kändes lite varm på kvällen , men han lyckades sova som vanligt och idag har han inte känts särskilt varm. Trött däremot,vi skulle se film tillsammans,men jag och teus somnade istället ; )
Han är i en väldigt kramig och pussig period,tycker nog att han alltid varit väldigt gosig och vill vara nära.Men nu är de mer än vanligt..Och jag ska inte klaga för de är så underbart mysigt när han försöker krypa upp på en och vara så nära som möjligt : )
Våran guldklimp !


Nu ska jag krypa ner i sängen och be till Gud att värken försvinner !
(Och sedan vore de toppen med lite soliga dagar framöver också)

; )


Kommentarer
Postat av: "hon"

Tack för det stumpan..

Tänker på dig massor :)

2009-06-13 @ 09:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0