..............Oj , vad jag är dålig på att blogga nu för tiden .
Det beror inte på att de inte händer någonting , däremot tvärtom .. Man hinner inte med och inspirationen ligger på noll .

Jag lever mitt liv genom facebook istället ;o) Haha !

Tragiskt , men liiite sant faktiskt


Var iväg för inhandling av mat igår på ica maxi , de följde såklart med tre par strumpor åt lilleman samt två par kalsipper och en munkjacka också ! och mammsen skulle väl också unna sig nåt.
Så jag köpte ett par nya gardiner som blev superfina i vårat vardagsrum , mycket nöjd :o)
Och även en bunt med doftljus ;o)

Blir ju till att åka in på birsta för storhandling av gardiner till så väl vårat sovrum och även till stora barnens rum . Teus har redan ett par kanonsnygga :o)
Sen vill jag ha nya mattor också plus lite fint att pryda väggarna med .. Ja åsså vill jag ha nya sängkläder , överkast och ja en hel massa mer ;o)

Ja de finns en hel del på min önskelista kan jag ju säga , men med ny lägenhet följer känsla för ny stil !
Och sen ska man ju liksom fylla upp alla rum också . Man fick ju helt plötsligt så himla stoooort ju .


Idag är de inge vidare varmt och mysigt ute och de ryktas om att de är bäst att hålla sig inne , dock ska jag iväg på byn en sväng . Men sen blir de snabbt hem till värmen igen och mysa med min lilla prins ♥

Träffade mina tjejor igår , vi surrade såklart alldeles för långt in på småtimmarna så idag var man lite smått zombieaktig när man skulle kliva upp . Men på nåt vis så känner jag mig ganska pigg nu . Tröttheten slår väl till hårt mot kvällen istället så jag kan nästan räkna med att sova sött efter melodifestivalen , för den får man ju inte missa ;o)

 
Ännu en daghar snart passerat förbi ..

Tänkte avsluta den med pizza och om man orkar efter de så blir de en semla också :o) Mumsigt värre !

Nu blir de mys med älsklingarna mina ♥


Solen skinerNu har Teus börjat få tillbaka sin gamla hederliga aptit och magen tycks vara i bättre balans :o)


Snusen min har de fortfarande jobbigt med sin hosta , men tänkte tvinga honom att följa med mig och Teus på en promenad till affären så han får lite frisk luft i lungorna . De kan behövas ...


Jag har för övrigt varit rökfri i 16 dagar nu ! :o)


Och roligaste nyheten är väl ändå att Teus snart börjar på dagis !
De blir på en tillfällig avdelning i Timrå till att börja med i ca 2 månader och sen kommer han att få plats på de dagis vi helst önskat för honom :o)
Känns pirrigt , nästan som om de vore första dagen i skolan för min del ;o) Men jag tror och hoppas att det ska gå bra och att han ska trivas .
De som känns lite trist är att han ska behöva gå från en plats till en ny sedan efter en tid . Jag vet inte hur de kommer funka , men håller tummarna för att allting ska gå så smidigt som möjligt för hans skull .

Har många tankar och känslor vad gäller dagisstart , men får nog ta och släppa lite på dom och bara ta de som de kommer istället .

Nu ska vi skynda oss ut innan solen går ner och de blir snöstorm , man vet aldrig hur fort de kan vända ;o)Efterlysning !Jag skulle verkligen vilja få tag på ett köksbord med utfällbar skiva så om någon har ett sådant till övers så hojta gärna till :o)


Har ägnat dagen åt städ , städ , städ känns det som . Har varit igång från morgon till kväll , började med att baka när ja klev upp och sen när ja väl var igång med de så har de bara gått av sig självt med resten .
Bäddat rent i sängarna , dammtorkat, dammsugat, skurat , diskat flera gånger , lagat mat , tagit hand om min minsta sjukling , bakat , skrubbat båda toaletterna , bytt gardiner m.m
Så nu säger min rygg att ja behöver soffmys med chips ;o)


Surrar just nu med ems på msn , trist att inte kunna ses men de får vi ta framöver . Den som väntar på nå gott o.s.v :o)


En skållad sorkHar tvättat en massa idag , försökt fixa lite hemma och varit på affären .

Mitt lilla hjärtegryn har feber och han kräktes två gånger igårkväll , sen somnade han runt 20 och fick sova hela natten .
Men ingen vidare matlust har han , och då kan man vara ganska säker på att allt inte är som det ska med mammas pojke för han är ett matvrak ut i fingerspetsarna ;o)
Så jag tog tempen på honom nu innan jag bäddade ner honom och han fick lite alvedon och välling .

Pappa i familjen har lunginflammation som han dragit på i 2 veckor nu . Gick till doktorn för andra gången idag och fick medicin för hostan också . Sist fick han ju bara penicillin .

Han smittar åtminstone inte , det upphör man att göra 48 timmar efter man börjat med penicillinet och han satte igång med de i fredags . Vet inte ens om lunginflammation kan smitta ??

Så ja han mår ju inte så vidare pga sömnbristen som blivit av allt hostande konstant och problemen med andningen .. mår som en skållad sork tydligen ..

Själv vet ja inte riktigt hur en sån känner sig , men ja han kan jämföra han :PRSS 2.0